Vijverhofstraat 78
3032 SN Rotterdam
010 . 432 01 39
info@kultuurkoerier.nl


Home
Verspreiding
- Vrije Binnenverspreiding
- Indoor-frames
- Buitenverspreiding
- Flyerteam
Technische Info
Offerte Aanvragen

Contact
Links


Kultuurkoerier Rotterdam

Routebeschrijving

Vanuit de richting Delft: (rood)
Neem de A13 richting Rotterdam, ga verder op het Stadhoudersviaduct (richting Centrum), ga verder op de Stadhoudersweg, flauwe bocht naar rechts bij Stadhoudersplein, bij verkeerslicht rechtsaf de Schieweg op, 1e verkeerslicht links de Bergweg op, rechtsaf bij de Noordsingel, rechtsaf bij de Wateringhestraat, aan het eind is de Vijverhofstraat 78.

Vanuit de richting Utrecht: (rood)
Neem de A20 richting Rotterdam, neem afslag 14-Centrum richting Schieplein, neem op Schieplein de 3e afslag richting Centrum, volg de Schieweg, bij 5e verkeerslicht linksaf de Bergweg op (LET OP!! Doorrij hoogte is 3,70 meter), bij verkeerslicht rechtsaf de Noordsingel op. Sla rechtsaf bij de Wateringhestraat, aan het eind is de Vijverhofstraat 78.

Vanuit de richting Dordrecht: (rood)
Neem de A16 richting Rotterdam, neem de afslag naar de A20, neem afslag 14-Centrum richting Schieplein, neem op Schieplein de 3e afslag richting Centrum, volg de Schieweg, bij 5e verkeerslicht linksaf de Bergweg op (LET OP!! Doorrij hoogte is 3,70 meter), bij verkeerslicht rechtsaf de Noordsingel op. Sla rechtsaf bij de Wateringhestraat, aan het eind is de Vijverhofstraat 78.

Indien de wagen hoger is dan 3,70 meter: (paars)
Neem afslag 14-Centrum, volg centrum en ga bij de verkeerslichten linksaf de Gordelweg op, rechtsaf de Bergsingel op, rechtdoor de Noordsingel op, ga rechts bij de Wateringhestrraat, aan het eind is de Vijverhofstraat 78.

   
  Dhr. Mevr.
Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Stad:
Email*:
Telefoon:
Bericht*:
 

 

 

 

week 29 2024 | Algemene Voorwaarden