Vijverhofstraat 78
3032 SN Rotterdam
010 . 432 01 39
info@kultuurkoerier.nl


Home
Verspreiding
- Vrije Binnenverspreiding
- Indoor-frames
- Buitenverspreiding
- Flyerteam
- Aanleverdata
- Bundels
- Hoeveelheid materiaal
- Archief
Technische Info
Offerte Aanvragen

Contact
FAQ
Links


Kultuurkoerier Rotterdam

Verspreiding

BINNENVERSPREIDING

De Kultuurkoerier verspreidt affiches, gebundelde flyers, folders, magazines en kranten op culturele toplocaties in Rotterdam en regio. Als de tweede grootste stad van Nederland is Rotterdam altijd bruisend en De Kultuurkoerier is daar trots deel van. Dicht op het nieuws, altijd actueel en met kennis van alle goede adressen.

Uw affiches laten wij door de Rotterdamse binnenstad verspreiden door een team creatieve, enthousiaste en sociale mannen en vrouwen die precies weten waar de juiste plaatsingen te doen zijn voor uw affiches. Wekelijks trekken zij de stad in om de affiches zichtbaar te maken voor het door gewenste publiek in zowel het centrum als daarbuiten. Met plakband worden de affiches op deuren, etalages, ramen, muren en kleedkamers van winkels, restaurants, bars, kunstgalerijen, supermarkten, LCC´s en andere plekken waar de affiches goed te zien zijn en waar veel mensen komen. Als u ons laat weten waar u de poster verspreid wilt hebben, zorgen wij ervoor dat het gebeurd.

Uw gebundelde flyers, folders, magazines en kranten laten wij wekelijks verspreiden door een team van gedreven chauffeurs die via een systeem van vaste routes leveren bij alle plekken in de Rotterdamse binnenstad en omgeving die er toe doen. Op veel culturele toplocaties hebben wij onze eigen houten en kartonnen displays staan die wekelijks gevuld worden met de meest actuele flyers en folders. Op andere toplocaties leggen wij in goed overleg met de eigenaren het materiaal neer op de plekken die daarvoor aangewezen zijn. De Kultuurkoerier houdt de plekken altijd netjes en zorgt voor de best mogelijke zichtbaarheid. Tevens vult, plaatst en onderhoudt de Kultuurkoerier de welbekende Uitagenda displays als huisverspreider van de Rotterdamse Uitagenda.


Onze verspreidingsservice bieden wij aan in modules. Per module hebben wij aangegeven bij welk type plaatsen wij bezorgen en welke doelgroep u via deze module bereikt.


U kunt kiezen voor 1 enkele module voor een zeer gerichte verspreiding, maar een combinatie van modules behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
Buitenverspreiding

BUITENVERSPREIDING 

Naast het ophangen van affiches op binnen locaties verzorgen wij ook de verspreiding van affiches in de buitenruimte op de zogenaamde vrije-plakplaatsen.
Deze vrije-plakplaatsen zijn over de hele stad verspreid. Het zijn door de gemeente Rotterdam goedgekeurde plaatsen voor het aanplakken van (culturele) affiches. U kunt uw voorkeur voor verschillende gebieden aangeven.

Verder voeren wij werkzaamheden uit voor Culturele Affichering Rotterdam (CAR). CAR heeft zo'n 1700 frames op A0-formaat en 175 B1-frames in de buitenruimte geplaatst. De vrije-plakplaatsen en CAR zijn allebei ontwikkeld als (betaalbaar) alternatief voor het illegaal aanplakken van affiches.
Stichting Rotterdam Festivals exploiteert deze frames. Voor informatie of boekingen kunt u contact opnemen met Rotterdam Festivals. Tel: 010 - 433 25 11.

 

 

week 13 2020 | Algemene Voorwaarden