Vijverhofstraat 78
3032 SN Rotterdam
010 . 432 01 39
info@kultuurkoerier.nl


Home
Verspreiding
- Vrije Binnenverspreiding
- Indoor-frames
- Buitenverspreiding
- Flyerteam
Technische Info
Offerte Aanvragen

Contact
Links


Kultuurkoerier Rotterdam

Indoor-frames


INDOOR-FRAMES 

Voor een nog betere en langere zichtbaarheid van uw affiches biedt de Kultuurkoerier onze indoor-frames aan. Uw A2 affiches komen in metalen klap en raam frames op culturele toplocaties. Het ziet er zeer verzorgd en professioneel uit. U bent er tevens verzekerd van dat uw affiches zo lang als dat u zelf wilt zichtbaar zijn. 
Het frame systeem is ook zeker aan te raden in combinatie met een reguliere affiche verspreiding.
Wij verhuren de indoor-frames per 50 stuks. U kunt 1 of meerdere beschikbare clusters kiezen. Wij raden u aan om minimaal een periode van 2 weken te kiezen.

Wij checken in ons boeking-systeem welke clusters beschikbaar zijn in de door u gewenste periode. Zodra u de offerte bevestigd heeft, ontvangt u een bevestiging en is de boeking daarmee definitief. De te plaatsen posters moeten uiterlijk op de vrijdag voor de week van verspreiding voor ons beschikbaar zijn. Uiterlijk donderdagmiddag 17.00 uur dienen alle plaatsingen van die week door ons uitgevoerd te zijn. Op aanvraag sturen wij foto´s van de geplaatste affiches. Wees er snel bij om zeker te zijn van de beste plekken!

 
   

 

 

 

 

week 26 2024 | Algemene Voorwaarden